Etusivu Mikä autoa liikuttaa Kun alkuperäinen ei käy... Miltä näyttää Lähetä postia
Kuva
KuvaMuutokset
Tällä sivulla kerron autooni tehdyistä muutoksista.
Kuvia muutoksista voi käydä katsomassa kuvat osiossa,
en katsonut järkeväksi laittaa samoja kuvia kahteen paikkaan.
Muutokset eivät ole missään järjestyksessä.


Ulkonäkö:
Etupuskuri vaihdettu Fordin omaan "RS"-puskuriin (EI RS Focuksen puskuri), samoin helmat ja etumaski. Takapuskurin alaosa maalattu korin väriseksi, kuten myös taka- ja kylkilistat sekä valopesurit ja ovenkahvat. Samalla kahvojen lukkojen reiät piilotettiin. Asennettu itsetehty takaspoileri, joka on saanut vahvasti vaikutteita WRC -99 Focuksen vastaavasta. Siipi on Tommi's billetin alusiipeä ja päädyt on taivutettu itse PP-muovista.
Valot on vaihdettu 2002 mallisiin, joissa on pitkät ja lyhyet polttimot erikseen ja etuvilkut ovat umpioissa. Parkkivalot on siirretty vanhojen vilkkujen paikoille. Jotta väri saatiin kirkkaaksi, poistin kirkkaista vilkku-umpioista keltaisen muovin, joka normaalisti aiheuttaa keltaisen värin. Lisäksi sivuvilkut on vaihdettu kirkkaisiin. Takavalot on vaihdettu mustapohjaisiin lexus tyyppisiin (projector style).

Tekniikka:
Asennettu cat camsin jyrkemmät nokat ja niille seuraksi säädettävät nokkapyörät. Kansi hiottu ja laskettu. Lastutettu Unichipillä ja vaihdettu Focus Centralin 65mm läppärunko. Pakopuolelle on asennettu ST170 Focuksen pakosarjat, katalysaattori ja haitariputki. Sen jatkeena on Simonsin 2.5" catback putkisto, johon on lisätty yksi suoraan läpi -tyyppinen vaimennin heti haitariputken jälkeen. Lisäksi kiinnityslaippa on vaihdettu isompaan. Säädöt laitettu tehopenkissä kohdalleen. Vaihdelaatikko vaihdettu MTX-75:seen vanhan iB5:sen hajottua. Akku siirretty tavaratilaan varapyöräkoteloon tehtyyn telineeseen. Sieltä vedetty 50 neliöinen kaapeli konehuoneeseen.

Alusta:
Vaihdettu Eibachin 35mm madaltavat jouset ja niille kavereiksi saman valmistajan iskarit. Vanteet ovat ST200 mondeon ja niillä pyörii Nokian NRV i:t kokoa 215/45 -17. Talvella alla on Nokian Hakkapeliitta 2:set kokoa 185/70 -14, jotka ovat alkuperäisillä aluvanteilla.

Äänentoisto:
Alkuperäissoittimen ulostulot muunnetaan bilteman korkeataso-matalataso muuntimilla vahvarille sopivaksi. Tavaratilan pohjalla US Acoustics Impulse 5-kanava vahvistin sekä varapyöräkoteloa hyväksikäyttäen tehty subiboksi, jossa Infinityn Kappa perfect 12" subi. Tavaratilan pohja on tasainen mutta n.15cm korkeammalla kuin normaalisti. Kaikille kaiuttimille menee 2x 4 neliöiset kaapelit. Etuoviin asennettu 2kpl Infinity kappa 6.5" erillissarjat, bassot alkuperäisille paikoille muutospaloilla ja diskantit ikkunannostimien painikkeiden yläpuolelle. Takasivupaneleihin asennettu 2kpl Infinity reference 2-tie kaiuttimen alkuperäisille paikoille muutospaloilla.